Question 1: How can I apply for Admission?
Answer 1: Admission application form can be obtained online and on campus.

Online Admission Form Here.

On Campus: Visit the Polytechnic permanent Site Lokoja Ajaokuta Express Way, Jida Bassa, Ajaokuta, Kogi to pick up your form.

Question 2: How can I check my Admission Status?
Answer 2: Admitted students will be communicated via email and/or be accessed on the school website.

Question 3: Can I buy my application form from anywhere?
Answer 3: Yes! just use the admission form link, feel and make all necessary payments online (Admission and Screening Form). Keep your evidence of payments, upon granted admission, you will be notified.

Question 4: Can I access this site from anywhere?
Answer 4: Yes you can, as long as you have internet access.

Question 5: What is school fee like?
Answer 5: There are scholarships which makes our fee affordable, click to check out now.

Question 6: How can I submit my original credentials?
Answer 6: Upload them while filling the form. You will also be required to submit photocopy of your credentials being admitted.

Question 7: How do I get help?
Answer 7: You can get help by sending email to primepolytechnic@gmail.com or call 08025563212 | 07058799384 or get in-touch here

 

Question 8: How much is the Admission Form?
Answer 8: Admission Form is N5000.00 (Five Thousand Naira only) and an immediate screening fee of N2500(Two Thousand, Fie Hundred Naira Only).
After you  purchase your admission form and uploaded necessary credentials, you are automatically redirected to the screening form payment page. Note: Your screening fee completes your admission request process.
click for screening fee payment

Question 9: How much is acceptance fee?
Answer 9: Acceptance fee is N5000 (Five Thousand Naira only).